"Legally Blonde: The Musical" har fået Danmarkspremiere i fuld udgave i Galaksen i Værløse 7. oktober 2014, og Teatret Gorgerne er gået helt i pink for at fortælle historien om blondinen, der bryder fordommene og viser, at intelligens ikke er en hårfarve.

KØB DIN BILLET PÅ BILLETLUGEN

I "Legally Blonde" følger vi den evigt positive Elle Woods: En pige, som elsker at blive forkælet og shoppe tøj - helst i pink, med matchende håndtaske, selvfølgelig. Men lad dig ikke narre af denne umiddelbare og modebevidste unge pige. Hun er klogere, end hun klæder sig, og lader sig ikke sådan slå ud. Så da hendes kæreste dropper hende til fordel for en mere "seriøs" pige, tager Elle ud for at genvinde kæresten ved at styre næsen ud af tøjbutikkerne og ned i bøgerne. Klar til at gøre op med sit image, drager hun ud, hvor ingen Delta Nu-studine har været før: Jurastudiet på Harvard University!

Sammen med sin tro følgesvend, chihuahuaen Bruiser, bryder Elle Woods med alle fordommene på det prestigefyldte universitet og opdager, at med juraen i ryggen, kan hun gøre en forskel for andre.
Den dristigste blondine i høje hæle, Elle Woods, viser os, at være sig selv og gå efter sine drømme aldrig går af mode.

Forestillingen spiller

7.-11. OKTOBER 2014

GALAKSEN Bymidten 46, 3500 Værløse

"Legally Blonde: The Musical" bygger på en roman af Amanda Brown, som blev filmatiseret i 2001 med den danske titel "Blondinens Hævn". Musicalen har henrykket publikum siden 2007 på Broadway, i Londons West End, i Sydkorea, Holland, Frankrig  og Finland. London-udgaven vandt en "Olivier Award" for bedste nye musical i 2009.

KØB DIN BILLET PÅ BILLETLUGEN

 

OMG!

SUCCESMUSICALEN

LEGALLY BLONDE SPILLER LIGE NU

Alt materiale på denne hjemmeside tilfører Teatret Gorgerne.

Copyright 2014